Certificatie

drink bewust

 Biologisch volgens de hoogste eisen

Wij vragen veel van onze biologische bubbels. Bij het maken van Biopagne laten we de natuurlijke kwaliteit van de grond op zijn minst gelijk. Nog beter is het om de bodemkwaliteit bij onze productie structureel te verbeteren, dus hier streven wij naar. Daarom gebruiken we geen gifstoffen (zoals herbiciden, insecticiden of fungiceden) of synthetische nitrogeenmest. Alles zo natuurlijk mogelijk.

Slim planten

De manier om wijn van wereldkwaliteit te maken? Doelgerichte aanplant. Dat weten alle grote wijnhuizen en daar geloven wij ook in. Een extra voordeel van slimme doelgerichte aanplant is dat de natuur er geen last van heeft. Sterker nog, de hoeveelheid en diversiteit in planten en dieren in de omgeving van onze wijngaarden neemt zelfs toe.

Geen gemanipuleer

Gif en kunstmest, dat hoort niet in wijn. Planten waar mee gerommeld is ook niet. Dat is voor ons vanzelfsprekend. We zijn redelijke mensen, maar genetische manipulatie wijzen we principieel af. Goede wijn behoeft geen gesjoemel. Proef onze Biopagne en je snapt wat we bedoelen.